Objednávka

Máme pro Vás slevu 100 Kč při nákupu nad 699 Kč. Stačí zadat kód PKSK24 a sleva je Vaše.

Svět knihy 2024: Na co se těšit

Svět knihy 2024: Na co se těšit

8.4.2024 | Redakce Palmknihy
Ve čtvrtek 23. května začíná Svět knihy na Výstavišti v Praze. Pojďte se s námi podívat na co a hlavně na koho se můžete těšit.
 

Čeští autoři

V pátek po páté hodině přijďte na besedu s českými autorkami, kterým vyšla sbírka povídek Srdcová desítka. Těšit se můžete na Michaelu Klevisovou, Janu Poncarovou, Barboru Šťastnou a Scarlett Wilkovou.

Z dalších českých autorů a autorek se v sobotu objeví Halina Pawlowská, Radka Třeštíková, Kateřina Karolová, Jiří Březina nebo třeba Markéta Lukášková. V neděli také autor Mozaiky duše, Tomáš Kvapilík.

Fanoušci true crime si jistě nenechají v pátek odpoledne uniknout povídání Josefa KlímyMiroslavem Vaňurou s podtitulem True crime po česku. V sobotu je poté čeká true crime podle policistů s Františkem Müllerem, Radkem Galašem a Janem Štočkem.

Zahraniční hosté

Jelikož čestným hostem letošního ročníku je německojazyčná literatura, přijede oblíbená autorka fantasy série pro děti a dospívající Tanya Stewner. Dále také Lin Rina, autorka Kronik prachu, které nyní vychází novinka Ztracené vzpomínky. Besedy s autorkami proběhnout v pátek a budou tlumočeny do češtiny.

Na sobotu přijal pozvání belgický spisovatel Stefan Hertmans, kterému na konci dubna vychází v češtině nový román Vzestup.

Pro romantické duše máme dobrou zprávu, na Světě knihy budete moci potkat také dvě velmi oblíbené zahraniční autorky a to Jenny Colgan a Julie Caplin / Jules Wake.

Přijdete se na letošní ročník veletrhu podívat?

Kompletní program našeho stánku

Pokud vás zajímá náš kompletní program a harmonogram na veletrhu, klikněte níže na odkaz.

Svět knihy 2024 - kompletní program

Prohlédněte si také kompletní program literárního festivalu, který byl nedávno aktualizován a doplněn. Těšíme se na vás!

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat